Categoria: Ajudes

CIBER i la Fundació ECO convoquen ajudes per a la recerca oncològica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Després de signar un acord de col·laboració per impulsar projectes de recerca en l'àmbit de l'oncologia, La Fundació ECO i el CIBER-BBN convoquen ajudes per a la recerca traslacional, que abordin tres àrees concretes: biomarcadores, nanopartícules i noves tecnologies d'imatge.

En una primera fase de la convocatòria s'avaluaran les candidatures rebudes fins al 15 d'octubre i després d'una selecció de treballs avaluada per una comissió especialitzada, es recolliran els projectes considerats mereixedors de les ajudes.

El finançament total és de 50.000 euros a repartir entre el nombre de projectes escollits. La durada dels projectes plantejats serà de dos anys,

La Fundació RESSÒ és una plataforma d'experts formada pels caps d'oncologia dels principals hospitals espanyols, està orientada a aconseguir l'excel·lència i la qualitat en l'Oncologia i amb col·laboració de coneguts laboratoris.

Per la seva banda CIBER-BBN és un consorci CIBER, que ve desenvolupant la seva labor des de 2007. Dóna suport, formació, infraestructures i recursos als investigadors per fomentar la recerca científica a Espanya.