Categoria: Ajudes

El Ministeri d'Economia i Competitivitat convoca EQUIPA 2014: un programa de concessió d'ajudes per a infraestructures científiques

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Dins del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica, el Ministeri d'Economia i competitivitat convoca EQUIPA 2014: un programa de concessió d'ajudes per a l'adquisició, actualització i manteniment d'equipament científic-tecnològic per a la realització d'activitats de R+D.

Podran accedir a les ajudes les empreses, centres tecnològics privats i centres privats de suport a la innovació tecnològica que estiguin instal·lats en un parc científic i tecnològic en el moment de la publicació de la convocatòria.

Els conceptes susceptibles d'ajuda són l'adquisició d'equipament científic i tècnic, la instal·lació de l'equipament i els programes i aplicacions informàtiques de caràcter especialitzat i tècnic. Les actuacions objecto de les ajudes hauran de dur-se a terme en el 2014.

El projecte està finançat amb una dotació total de 40 milions d'euros. La quantia màxima del préstec serà del 75% de les despeses subvencionables (sense que el pressupost presentat pugui ser inferior als 50.000 euros) amb un termini màxim d'amortització de 10 i un tipus d'interès del 0,501%.

El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 24 de gener. Es pot accedir al formulari de presentació de sol·licitud a través de la seu electrònica de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació. Així mateix, es pot accedir a la resta de bases i informació sobre la convocatòria en l'enllaç proporcionat a continuació.

Notícies relacionades
*28/01/2014 - Aprovades les bases reguladores per a la concessió d'ajudes del Subprograma Estatal d'Infraestructures Científiques i Tècniques i d'Equipament