Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat de Recerca prolonga els terminis de resolució per a les convocatòries dels subprogrames d'ajuda i acreditació als centres d'excel·lència Severo Ochoa

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La resolució de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, publicada en el BOE del passat 19 de maig, prolonga el termini de resolució referent a les convocatòries d'acreditacions i ajudes als centres d'excel·lència Severo Ochoa . Aquest termini, que anteriorment estava establert en un màxim de sis mesos, s'amplia a un període màxim de nou mesos.

Aquest subprograma d'acreditació i concessió d'ajudes, emmarcat dins el Programa Estatal de Foment de la Investigació Científica i Tècnica d'Excel·lència, està dirigit a aquells centres i unitats ja existents que realitzen i executen una investigació bàsica de frontera i es troben entre els millors del món en les seves respectives àrees. L'impacte i el lideratge científic internacional d'aquests centres i unitats és un aspecte essencial per al seu reconeixement.

L'acreditació com a centre o unitat d'excel·lència Severo Ochoa té una validesa de quatre anys i implica la concessió d'una ajuda d'un milió d'euros anuals durant aquest període.

Anualment es poden reconèixer únicament un nombre reduït de centres o unitats d'excel·lència Severo Ochoa, les quals podran tornar a competir en finalitzar el termini d'acreditació de quatre anys.

[Font: BOE. Núm. 121. 19/05/2014]

*30/12/2014 - S'ha aprovat la convocatòria d'actuacions dels subprogrames de Formació i d'Incorporació.
*29/12/2014 - S'han aprovat les convocatòries d'ajudes del Severo Ochoa i María de Maeztu.
*25/09/2014 - El Ministeri d'Economia ha publicat la correcció d'errors sobre la convocatòria de contrates predoctorales Severo Ochoa.
03/09/2014 - La Secretaria d'Estat de Recerca ha aprovat la convocatòria 2014 d'ajudes per contratros predoctorals Severo Ochoa.
*25/10/2013 - El Ministeri d'Economia i Competitivitat publica les bases reguladores per al Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència.