Categories: Ajudes, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

IX Convocatòria del Premi d'Ajuda a la Cooperació Internacional en l'àmbit sanitari COMIB-MEDICORASSE

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'objectiu del premi és donar reconeixement públic a la tasca altruista dels metges col·legiats que, mitjançant ONG, Fundacions o Institucions d'Ajuda al Desenvolupament, treballen per a garantir el dret a la salut de la població més desafavorida. Mitjançant la present convocatòria es concedirà una aportació econòmica de 3.000 euros destinada a finançar el projecte de cooperació seleccionat.

Candidats

Les entitats participants, ONG o organitzacions sense ànim de lucre, hauran de tenir, com a mínim, un metge col·legiat en el Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB), tenir la seva seu o delegació permanent a les Illes Balears i una experiència mínima de 3 anys en participació, coordinació o col·laboració en projectes de cooperació sanitària.

Serà indispensable acreditar projectes i accions de cooperació destinats al desenvolupament sanitari de societats i col·lectius menys afavorits. 

Criteris de valoració dels projectes

  • Repercussió, rellevància i interès col·lectiu de l'activitat a subvencionar i beneficiaris previstos.
  • Àmbit territorial de l'activitat.
  • Mèrits i circumstàncies acreditats en la sol·licitud.
  • Quantia econòmica del projecte.
  • Mitjans econòmics i solvència i capacitat del sol·licitant, així com les possibilitats d'obtenció d'altres aportacions de finançament per aconseguir l'activitat a desenvolupar.
  • Continuïtat i sostenibilitat del projecte en el temps.

Termini de presentació de sol·licituds

La presentació de sol·licituds es farà en alguna de les seus del COMIB. El termini per a la presentació de la documentació romandrà obert fins al dia 26 d'abril a les 19:00 h.

Per a més informació consultau aquí les bases completes.

[Font: COMIB. 12/01/2022]

[Foto: Col·legi Ofical de Metges de les Illes Balears]