Categoria: Ajudes

III Convocatòria d'Ajudes del COIBA a Projectes Socials 2022

L'Associació Balear de Fibrosi Quística varen ser els guanyadors de la segona edició

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) ofereix, per tercer any consecutiu, ajudes per a projectes socials. La III Convocatòria de Projecte Social està dirigida a donar suport a iniciatives d'organitzacions sense ànim de lucre que contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones en situació de vulnerabilitat i a prevenir l'aïllament i l'exclusió social.

Amb un pressupost de 5000 €, les entitats poden presentar les seves propostes. Aquestes seran valorades per un jurat que seleccionarà el guanyador segons la contribució i el previsible impacte en el col·lectiu al qual va dirigit, la viabilitat tècnica, econòmica i de gestió del projecte i l'entitat, la perspectiva de gènere, i la participació comunitària, entre altres criteris d'avaluació.

Les categories dels projectes són:

  • Promoció de l'autonomia personal i l'atenció a l'envelliment, la discapacitat i la malaltia.
  • Ajuda a la infància.
  • Millora de la situació de les dones víctimes de violència masclista.
  • Atenció sociosanitària a col·lectius vulnerables com a persones sense llar, immigrants o joves en risc d'exclusió social.

En les edicions anteriors, les entitats premiades van ser Mater Misericordiae, amb un projecte titulat “Envellint junts”, i l'Associació Balear de Fibrosi Quística, per a la iniciativa “Educar és salut en Fibrosi Quística”.

Termini de presentació de propostes

El termini per a presentar les propostes és fins al 30 de novembre.

El guanyador serà anunciat el gener de 2023.

Enllaços d'interès

[Font: COIBA. 26/09/2022]

[Foto: COIBA]