Categoria: Ajudes

La Secretaria d'Estat de Recerca aprova la convocatòria de la concessió d'ajudes sobre les accions Europa Xarxes i Gestors

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 186, de dia 1 d'agost, s'ha publicat la Resolució de 23 de juliol de 2014, de la Secretaria d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2014 del procediment de concessió d'ajudes corresponents a les accions de dinamització de caràcter internacional Europa Xarxes i Gestors, contemplades en el Programa Estatal de R+D+I Orientada als Reptes de la Societat, en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016.

Durant el mes d'octubre de 2013 es van aprovar les bases reguladores per a l'assignació d'ajudes del Programa Estatal de Reptes de la Societat.

El Pla Estatal de R+D+I està estructurat en quatre Programes Estatals i entre els seus mòduls participatius es troben les accions de dinamització Europa Xarxes i Gestors, la finalitat dels quals està basada en la participació del Sistema Espanyol en l'Espai Europeu de Recerca, entre altres activitats a nivell internacional.

Tota la documentació haurà de presentar-se de forma electrònica, en el termini comprès entre el 18 d'agost i el 9 de setembre de 2014.

[Font: BOE. Núm. 186. 01/08/2014]

Notícies relacionades a Infosalut