Categoria: Ajudes

Convocatòria d'ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 129, de 29 de agost de 2015, s'ha publicat la Resolució del conseller d'Innovació, Recerca i Turisme, per la qual s'ofereixen ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears, cofinançats en un 50 % pel Fons Social Europeu per mitjà del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de les Illes Balears 2014-2020 (contractes postdoctorals).

La incorporació de personal investigador qualificat al sistema de ciència i tecnologia, objecte d'aquesta convocatòria, és una mesura de foment de la recerca científica i tecnològica per enfortir la capacitat de recerca dels grups d'R+D i permetre que assoleixin la condició de grups de recerca competitius.

En aquesta convocatòria s'aproven 7 ajuts per incorporar en règim de concurrència competitiva, personal investigador al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears, a centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic ubicats a les Illes Balears.

Entre els àmbits prioritaris hi figuren les ciències biomèdiques, les ciències de la salut i el sector agroalimentari.

A l'efecte d'avaluar les sol·licituds, s'estableixen també les àrees generals del coneixement, com les ciències de la salut, ciències de la vida, etc.

Els beneficiaris d'aquesta convocatòria poder ser persones físiques o jurídiques, privades o públiques, els centres de recerca i els centres tecnològics, entre altres.

El termini de presentació de les sol·licituds és de 20 dies naturals, comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el BOIB.

[Font: BOIB. Núm. 129. 29/08/2015]