Categoria: Ajudes

Convocatòria 2016 sobre subvencionis Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri d'Economia i Competitivitat ha informat de la publicació en el Butlletí Oficial de l'Estat de l'Extracte de la Resolució de la Secretaria d'Estat de R+D+I, per la qual s'aprova la convocatòria 2016 d'Infraestructures Científiques i Tècniques Singulars (ICTS), en el marc del Programa Estatal de Foment de la Recerca Científica i Tècnica d'Excel·lència, dins del Pla Estatal de R+D+I 2013-2016.

El document complet de la convocatòria es pot trobar al següent enllaç de la Base de dades Nacional de Subvencions (BDNS): ICTS localizador 307482.

Aquesta forma de publicació constitueix una novetat en aquesta convocatòria, a causa de la modificació de l'article 20 de la Llei General de Subvencions, que va entrar en vigor l'1 de gener de 2016. Des d'aquesta data no es publicaran les convocatòries a text complet en l'Apartat III d'Altres Disposicions del BOE, sinó només un extracte en la Secció V.B d'Anuncis-Altres Anuncis Oficials. En aquest extracte es recull el número d'identificador i la URL d'accés a la BDNS.

El termini per a la presentació de les sol·licituds de la convocatòria és del 30 de juny al 14 de juliol de 2016, a les 15.00 hores (hora peninsular espanyola).

[Font: Ministeri d'Economia i Competitivitat. 27/06/2016]

[Foto: Ministeri d'Economia i Competitivitat]