Categoria: Ajudes

El Govern aprova més de 1.000 ajudes per a investigadors per 104 milions d'euros

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Ministres ha autoritzat a l'Agència Estatal de Recerca sis convocatòries d'ajudes per a personal investigador per un import superior als 104 milions d'euros. Aquestes convocatòries, contemplades en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d'Innovació 2013-2016, incentivaran la contractació de més de 1.050 investigadors en organismes públics de recerca, centres de recerca, empreses i altres centres de R+D.

Ramón y Cajal

Aquestes ajudes estan destinades a investigadors que comptin amb 10 anys d'experiència postdoctoral i una trajectòria destacada i consolidada en organismes de recerca. Tenen una dotació econòmica de més de 54 milions d'euros, per a 175 contractes.

Juan de la Cierva-Incorporació

Són unes ajudes per fomentar la contractació laboral de joves doctors, amb un pressupost de 14,4 milions d'euros per a 225 ajudes.

Juan de la Cierva-Formació

Aquestes ajudes també són per a la contractació laboral de joves doctors, a les quals es destinaran 11,2 milions per a 225 ajudes.

Tècnics de suport

Ajudes dedicades a la contractació laboral de personal tècnic de suport per al maneig d'equips, instal·lacions i altres infraestructures de R+D+I, destinades a titulats universitaris i tècnics superiors en formació professional. El pressupost és de 7 milions per a 180 ajudes.

Altres ajudes

Altres ajudes per estimular la demanda en el sector privat són les de Torres Quevedo i Doctorats Industrials.

[Font: Ministeri d'Economia i Competitivitat. 23/09/2016]