Categories: Beques, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

El COIBA beca un any més a dos joves per a la integració social a través de l'esport

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de les Illes Balears (COIBA) col·laborarà un any més amb el Club PALMAesports, becant a dos infants del programa socioeducatiu-esportiu «Integració social a través de l'esport de la població infantil de la ciutat de Palma en situació de pobresa i risc d'exclusió social».

Aquest programa té l'objectiu que joves en risc d'exclusió social puguin gaudir de les activitats extraescolars de les escoles esportives inclusives del Club PALMAesports on, a més de practicar esport, troben un ambient integrador i saludable molt beneficiós per a un creixement sa, tant el l'aspecte físic com en l'emocional.

S'ha signat la renovació per quart any consecutiu d'aquest conveni de col·laboració, que fins a la data ha permès que 6 infants hagin pogut accedir a aquest programa.

Es tracta d'una acció del COIBA que, com a extensió de la labor de les infermeres de les Balears, té l'objectiu de promocionar la salut, fomentar hàbits saludables i la prevenció de la malaltia, i contribuir a la millora de les condicions de vida de les persones, especialment les que estan en risc de vulnerabilitat.

[Font: COIBA. 25/01/2024]

[Foto: COIBA]