Categories: Premis, Promoció de la salut i prevenció de la malatia

Convocatòria del I Premi PAPPS/semFYC - Fundació Mutual Medica

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat Espanyola de Medicina de Família i Comunitària (semFYC), amb la finalitat de promoure la investigació en Prevenció de la Salut, convoca el I Premi d'Investigació PAPPS/semFYC - Fundació Mutual Medica.

Bases del concurs

El premi té una dotació de 1.500 euros bruts i hi podran optar al premi tots els socis/es de la semFYC.

El candidat/a al premi ha de ser investigador principal del projecte i el tema del projecte haurà d'estar relacionat amb la prevenció i promoció de la salut.

El resum del treball premiat serà publicat a la "Revista Clínica de Medicina de Família", que es reserva l'opció de sol·licitar als autors les correccions que consideri oportunes abans de la publicació dels treballs.

Presentació

Els interessats han de presentar la sol·licitud emplenant aquest formulari electrònic i, posteriorment, han d'enviar tota la documentació relativa al projecte a la Secretaria Científica de la semFYC. La documentació només s'acceptarà en format electrònic i es remetrà mitjançant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Termini de presentació de projectes

El termini de presentació de projectes i la documentació necessària finalitzarà el dia 5 de setembre de 2021 a les 23:59 hores.

Aquí podeu consultar la convocatòria completa.

[Font: semFYC. 19/07/2021]

[Foto: Barnimages / Girl working with laptop / CC0 1.0 Universal ]