Categoria: Premis

XIII Premi Nacional de Investigación en Cáncer “Doctores Piz Pintado"

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundación de Investigación del Cáncer de la Universidad de Salamanca (FICUS) – Centro de Investigación del Cáncer (CIC), en col·laboració amb la Fundación Doctores Diz Pintado para la Docencia e Investigación en la Lucha contra el Cáncer, ha obert la convocatòria per al XIII Premi Nacional d'Investigació en Càncer “DOCTORES DIZ PINTADO” en honor dels Doctors Manuel i Alfonso Diz Pintado.

Aquest reconeixement vol impulsar i distingir la tasca dels joves investigadors espanyols en l'àmbit oncològic. Poden optar al premi aquells investigadors de nacionalitat espanyola nascuts després de l'1 de gener de 1978 que hagin dut a terme una investigació destacada en qualsevol branca de l'oncologia, ja sigui bàsica, clínica, translacional o epidemiològica. En el cas de les candidates amb fills, es consideraran sol·licituds de naixement anterior a la data indicada, descomptant un any per cada fill nascut posteriorment.

El guanyador rebrà una dotació econòmica de 15.000 euros. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 27 de novembre.

Per a més informació i presentació de candidatures, es pot consultar el següent enllaç: https://www.cicancer.org/science-society/cic-news/xiii-premio-nacional-de-investigacion-en-cancer-doctores-diz-pintado.

[Font: IdISBa]

[Foto: IdISBa]