Categoria: Premis

Premis CSIC - BBVA de Comunicació Científica 2023

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Fundació BBVA de Comunicació Científica presenta els III Premis CSIC pels quals es contemplen dues categories de premis: un dirigit a professionals del periodisme o la comunicació especialitzats en informació científica, l'altre a investigadors que hagin contribuït de manera significativa a la difusió del coneixement a la societat.

Es concediran anualment dues ajudes, dotades cada una d'elles amb un import brut màxim de 40.000 €, dirigides a titulats universitaris de qualsevol branca del coneixement, que vulguin especialitzar-se en comunicació científica. No es tracta d'una convocatòria orientada a obtenir una ajuda per a la formació cientifica, tècnica o investigadora.

Durant el període de gaudi de l'ajuda, que té una durada màxima de 12 mesos, els beneficiaris duran a terme estades en un o més centres del CSIC per conèixer de manera directa tot el procés d'investigació científica. Amb aquesta immersió en instituts, laboratoris i centres associats del CSIC, els beneficiaris tendran l'oportunitat d'interactuar amb investigadors i conèixer el desenvolupament de projectes científics singulars.

El programa formatiu és flexible i adaptat a l'interès i perfil dels beneficiaris, que podran triar les àrees de coneixement i centres d'investigació preferents d'entre els que figuren al llistat d'instituts i centres oferits pel CSIC.

En acabar el període de gaudi de l'ajuda, cada beneficiari presentarà una memòria final descriptiva de la seva experiència formativa.

Termini de presentació de candidatures

Des del 15 de desembre de 2023 fins al 15 de febrer de 2024, a les 12 h, hora peninsular.

[Font: Fundació BBVA]

[Foto: Govern de les Illes Balears]