Categoria: Premis

El Dr. Manuel David Tomás Barberán, un dels 10 metges millor valorats

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Dr. Manuel David Tomás Barberán, cap del Servei d’Otorinolaringologia de l'Hospital Universitari Son Espases, ha estat inclòs en el Top 10 d’especialistes mèdics espanyols dels premis Top Doctors Awards 2015 que aquest directori mèdic va presentar dia 2 de març de 2016. El guardó reconeix que el Dr. Tomás ha introduït diferents tècniques i que sempre ha mostrat "inquietud pels desenvolupaments tecnològics relatius a la seva especialitat”.

El Dr. Tomàs és el president actual de la Secció de Cirurgia Plàstica Facial. Anteriorment, va ser president de Formació de la Societat Espanyola d’Otorinolaringologia. A més, és soci d’honor de múltiples societats otorinolaringològiques iberoamericanes, on imparteix freqüentment conferències.

Des de Top Doctors ressalten que ha desenvolupat una de les escoles d’otorinolaringologia més destacades en l’àmbit de parla hispana al llarg dels anys.

Pel Servei d’Otorinolaringologia de l’Hospital Universitari Son Espases passen més de 20 especialistes a l’any, procedents d’Espanya i d’Iberoamèrica, per completar la seva formació.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 04/03/2016]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Què en diu la premsa
02/03/2016 Diario de Mallorca - El otorrino jefe de Son Espases, uno de los diez médicos mejor valorados del país.
*01/03/2016 ciutat.es - El doctor Manuel David Tomás, en el Top 10 de especialistas médicos españoles.