Categories: Premis, Qualitat

La Conselleria de Salut i Consum va guanyar el premi Best in Class 2019

Edifici de la Conselleria de Salut i Consum a la plaça d'Espanya de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Conselleria de Salut i Consum va guanyar el premi Best in Class 2019 en la categoria de Millor Gestió Hospitalària.

Aquest premi el va recollir la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, acompanyada pel director general del Servei de Salut, Juli Fuster, a Santiago de Compostel·la.

El comitè tècnic va avaluar i destacar la gestió realitzada l’any passat en matèria de pla d’infraestructures (centres de mitjana i llarga estada aprovats i en execució), la innovació i la sostenibilitat, la gestió de temps d’espera, els plans i estratègies en salut (cronicitat, salut mental...), l’esforç pressupostari, l’assistència a estrangers comunitaris i, particularment, va valorar la gestió de l’Hospital Universitari Son Espases, centre «d’alta qualitat i referència assistencial».

El premi va ser un dels reconeixements que atorguen Gaceta Médica i la Càtedra d’innovació i Gestió Sanitària de la Universitat Rei Joan Carles a les comunitats autònomes. Aquests guardons tenen per objectiu reconèixer públicament el millor centre d’atenció primària, el millor hospital i els millors serveis i unitats del territori nacional, tant públics com privats, que cerquen l’excel·lència en l’atenció que presten als pacients.

La concessió d’aquests premis es basa en la puntuació obtinguda pels candidats amb l’índex de qualitat assistencial al pacient (ICAP), que s’estableix a partir de l’anàlisi multivariable de les dades recollides en els qüestionaris d’autoavaluació emplenats per hospitals i centres d’atenció primària. Els guanyadors i finalistes formen part de la Guia dels Millors Hospitals i Serveis Sanitaris que s’edita anualment.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 30/10/2019]

[Foto: Infosalut / Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears / CC BY-NC-SA 4.0]

Què en diu la premsa
*30/10/2019 mallorcaconfidencial.com - La Conselleria de Salut i Consum va guanyar el premi Best in Class 2019.
*30/10/2019 diariodemallorca.es - La Conselleria de Salud gana el premio Best in Class 2019 a la Mejor gestión hospitalaria.