Categories: Estudis i projectes, COVID-19

Gestió de la COVID-19 com una repetició a la història de les pandèmies

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Atenció Primària de Mallorca ha participat en un article sobre la gestió de la COVID-19 com una repetició a la història de les pandèmies. També hi han participat diferents centres de salut espanyols.

Paula Begoña Antón-Eguía Ortega, metgessa de medicina familiar i comunitària del CS Escola Graduada ha participat en la publicació de l'article amb el títol "COVID-19. La historia se repite y seguimos tropezando con la misma piedra" a la revista SEMERGEN.

La pandèmia per COVID-19 ha provocat un desajustament en tots els sistemes de salut. La majoria dels països havien oblidat com comportar-se davant una epidèmia d'aquestes característiques sense disposar dels recursos adequats. S'ha de realitzar un balanç de tot el succeït, instruir a la població i generar un nou coneixement que ens permeti afrontar noves epidèmies.

Referència de l'article
Serrano-Cumplido A, Antón-Eguía Ortega PB, Ruiz García A, Olmo Quintana V, Segura Fragoso A, Barquilla Garcia A, et al. COVID-19. La historia se repite y seguimos tropezando con la misma piedra. Semergen. 2020;46 Suppl 1:48-54. doi: 10.1016/j.semerg.2020.06.008. PubMed PMID: 32646730.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Centre de Salut de s'Escorxador] 

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19