Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: PCR gratuïtes als residents que tornin durant el pont de la Constitució

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Govern prepara un dispositiu especial per a què tots els residents que tornin a ca seva per passar el pont de la Constitució es puguin fer una PCR gratuïta en arribar.

Per fer-ho possible es facilitaran telèfons específics a cada illa des d’on podran cridar abans de tornar i els donaran cita per fer la prova diagnòstica de manera gratuïta a un centre de salut “de manera imminent”.

L’objectiu és “garantir la màxima seguretat, tant per als residents com per a qui ens visita”.

Modificacions sobre les mesures sanitàries

Armengol també ha traslladat les modificacions sobre les mesures de contenció de la pandèmia que s’aprovaran en un Consell de Govern extraordinari, algunes de les quals ja s’han donat a conèixer, com són la reobertura de parcs infantils i àrees recreatives, l’ús de la mascareta obligatori en tot moment en els llocs de feina o l’aclariment de la prohibició de fumar als espais públics, que es manté sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat, en les terrasses i en moviment.

[Font: Presidència de Govern. 26/11/2020]

[Foto: Presidència de Govern]

Què en diu la premsa
*26/11/2020 menorca.info - El Govern facilitará PCR gratuitas a los residentes que viajen a Balears durante el puente de diciembre.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19