Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Contractació d'emergència del Servei de Salut per valor de 117.803 euros

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern s’ha donat per assabentat de les contractacions d’emergència de subministrament a càrrec del Servei de Salut per valor de 117.803 euros. Aquestes contractacions responen a la necessitat de disposar de determinats serveis per mantenir una activitat sanitària assistencial correcta en la lluita contra la COVID-19.

Per una banda, i a conseqüència de la cinquena onada de la pandèmia, l’Hospital Universitari Son Espases ha adquirit diferents tipus de respiradors. Al Servei d'Urgències es tracten pacients d’alta complexitat que sovint presenten insuficiència respiratòria i per això requereixen ventilació mecànica, tant invasiva com no invasiva.

D’altra banda, l’Àrea de Salut de Menorca ha contractat un servei d’auxiliars de vigilància i un servei de vigilància nocturna per al complex hoteler Playa Azul. Aquest complex s’ha hagut d’habilitar per mantenir en aïllament pacients lleus o asimptomàtics de COVID-19 i també contactes estrets de casos. Així mateix, s’ha contractat el servei d’àpats per a persones afectades per la COVID-19 a l’aparthotel Sa Mirada.

En darrer terme, també s’ha contractat el servei de neteja de les dependències de control sanitari de passatgers a l’aeroport de Palma, des de l’1 de gener fins al 31 d’octubre. Concretament, les contractacions són les següents:

Contractacions i adquisicions de l’Àrea de Salut de Menorca

  • Contractació del servei de vigilància per al complex hoteler Playa Azul per 10.207 euros
  • Contractació del servei d’auxiliars de vigilància per al complex hoteler Playa Azul per l’import de 14.597 euros
  • Contractació del servei d’àpats a l’aparthotel Sa Mirada per 11.563 euros.

Contractacions i adquisicions corresponents a l’Hospital Universitari Son Espases:

  • Adquisició de dos respiradors portàtils, dos respiradors d’alt flux i dos humidificadors per l’import de 62.681 euros.

Contractacions i adquisicions de Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears:

  • Contractació del servei de neteja de les dependències de control sanitari de passatgers a l’aeroport de Palma des de l’1 de gener fins al 31 d’octubre de 2021 per 18.755 euros.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 30/08/2021]

[Foto: Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19