Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

El centre de vaccinació massiva de Germans Escalas tanca amb 266.667 dosis administrades

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El centre de vaccinació massiva del Poliesportiu Germans Escalas (Palma), el més gran de les illes, ha tancat definitivament. Aquest centre, que va obrir fa gairebé set mesos i que ha administrat 266.667 dosis, va donar les seves últimes cites per al dia 28 de setembre.

Germans Escalas va obrir com a punt de vaccinació massiva el 8 de març. Amb les seves catorze línies ha estat el centre de vaccinació més gran de totes les illes. S’hi han administrat vaccins d'AstraZeneca, Pfizer i Moderna.

El mes de més activitat va ser el de juny, quan es van administrar 76.729 dosis. El 14 de juliol va ser el dia en què es van inocular més vaccins: 3.905. Aquesta xifra és el rècord de dosis administrades en un sol dia en un punt de vaccinació a les Illes Balears.

La plantilla ha estat formada per personal de GSAIB, metges, infermeres referents, infermeres i auxiliars d'infermeria de l'Hospital Son Llàtzer i de l’Hospital Joan March, infermeres jubilades i personal de neteja i seguretat. Els dies de més activitat, amb les catorze línies a ple rendiment, la plantilla de treballadors ha superat el mig centenar.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 28/09/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Què en diu la premsa
*30/09/2021 canal4diario.com - Cierra el centro de vacunación masiva del polideportivo Germans Escales.
*30/09/2021 noticiasmallorca.es - El centro de vacunación masiva de Germans Escalas cierra hoy con 266.667 dosis administradas.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19