Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

425 persones han estat vaccinades al Vacubús a l’Estació Intermodal de Palma

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Aquest vehicle, que s’ha adaptat per a la vaccinació, es va desplaçar a Inca el dimarts 16 de novembre, coincidint amb les festes del Dijous Bo, per continuar facilitant la vaccinació a la ciutadania.

425 persones han estat vaccinades sense cita al Vacubús, un vehicle que s’instal·là el 2 de novembre a l’Estació Intermodal de Palma per administrar el vaccí contra la COVID-19 a col·lectius de població encara pendents.

El vehicle es va ubicar de dimarts a dijous a la plaça de l’Orgue, d’Inca, de 8 a 18.30 hores, per a tothom que va voler ser vaccinat sense cita. El bus compta amb una infermera i una tècnica en cures auxiliars d’infermeria d’Atenció Primària de Mallorca i un auxiliar de serveis de GSAIB.

L’objectiu de la Conselleria de Salut és incrementar el percentatge de vaccinació entre la població i posar a l’abast dels ciutadans totes les facilitats per rebre el vaccí. Es tracta d’una mesura més per avançar en la vaccinació, en la línia d’altres accions com la vaccinació a la UIB cada dimecres o la campanya de vaccinació a la població estrangera resident a les Illes Balears. Actualment, l’índex de vaccinació a les Illes Balears ha assolit el 82,4 % de població amb la pauta completa.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 15/11/2021]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19