Categoria: COVID-19

COVID-19: Salut habilita un punt de vacunació contra la COVID-19 a Manacor amb capacitat per administrar més de 1.500 dosis diàries

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Més de 1.500 persones es poden vacunar cada dia en el nou punt de vacunació contra la COVID-19 que el Servei de Salut de les Illes Balears ha habilitat a Manacor per tal de facilitar als veïnats l'accés a aquesta prestació gratuïta, universal i eficaç.

Aquest nou centre, que se suma al Covid Exprés de Manacor, disposa de sis línies de vacunació, amb capacitat per administrar més de 1.500 vacunes cada dia.

Al matí està destinat a la vacunació d'adults i al capvespre i caps de setmana a la d'infants. El centre està operatiu de 8.00 a 21.00 hores.

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys cinc mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca) o Janssen. A més, les persones que hagin passat la infecció han d'esperar quatre setmanes per poder ser vaccinades amb la dosi de reforç.

Aquest espai se sumarà als centres de vacunació disponibles actualment a Mallorca: Son Dureta i Espai Francesc Quetglas, a Palma; i els COVID Exprés d'Inca i de Manacor.

A més, el vacubús es manté a Manacor fins dissabte, dia 22 de gener, inclòs.

[Font: Conselleria de Salut i Consum. 19/01/2022]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]

 

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19