Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

Centres educatius ofereixen material sanitari a la Conselleria de Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Davant la situació actual i atesa la necessitat de comptar amb material sanitari per afrontar la crisi del COVID-19, un total d’onze centres educatius de les Illes Balears, tant públics, com concertats i privats han oferit material sanitari a la Conselleria de Salut.

La gran majoria d’aquests centres imparteixen cicles formatius de les famílies professionals de Sanitat i de Serveis Socioculturals a la comunitat i disposen d’aquest material per realitzar les seves pràctiques.

Material

Botelles d’hidroalcohol, botelles d’alcohol, antisèptic de mans, mascaretes (quirúrgiques, amb filtre HEPA, d’alta filtració i bàsiques), bates (d’aïllament i d’un sol ús), ulleres de protecció, gorres quirúrgiques i guants (quirúrgics, de làtex, de vinil, de nitril i d’un sol ús).

Crida

Des de la Conselleria es fa una crida als centres que disposin de material sanitari perquè si ho volen donar contactin directament amb la Central de Compres del Servei de Salut de les Illes Balears mitjançant l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. Per agilitar el procés es demana incloure una relació del material que disposen i la quantitat. Llavors, des de la Central de Compres contactaran amb els centres tan aviat com els sigui possible.

[Font: Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca. 23/03/2020

[Foto: Conselleria d’Educació, Universitat i Recerca]

Què en diu la premsa
*23/03/2020 elmundo.es - Más de una decena de centros educativos de las Illes Balears ofrece material sanitario a la Conselleria de Salud.

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19