Categories: COVID-19, Recursos humans

L’EBAP ajorna els exàmens d’accés a diversos cossos de la CAIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP) ajorna els exàmens d’accés al cos administratiu i als cossos facultatius superiors de la CAIB, corresponents a les proves de les oposicions a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, en el context de l’estat d’alarma actual.

Un ajornament, en coherència amb l’estat d’alarma declarat i seguint les indicacions de les autoritats pertinents, las quals manifesten que queden ajornades les proves d’oposicions a l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears previstes per a les pròximes setmanes.

Els aspirants seran informats sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.

Proves ajornades

  • 2on examen al Cos administratiu (previst per al 25/4/20), al qual estaven convocades 178 persones a Mallorca i 15 persones a Eivissa.
  • 1er examen als Cossos facultatius superiors de l'Administració especial (previst per al 30/4/20), al qual estaven convocades 1003 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 23 a Eivissa (cossos de medicina, medicina del treball, psicologia, química, biologia, farmàcia, etc).

Que se sumen a les que ja es varen ajornar recentment:

  • 1er examen al Cos auxiliar (previst per al 21/3/20), al qual estaven convocades 3.299 persones a Mallorca, 227 persones a Eivissa i 179 a Menorca.
  • 1er examen al Cos de gestió (previst per al 4/4/20), al qual estaven convocades 817 persones a Mallorca, 10 a Menorca i 9 a Eivissa En cada cas, l’EBAP ENLA informarà sobre la nova data de convocatòria de les proves al més aviat possible.

[Font: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització. 27/03/2020]

[Foto: Conselleria d’Administracions Públiques i Modernització]

Notícies relacionades

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19