Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: L’IDI crea una web per identificar empreses de Balears que puguin oferir solucions

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) va posar en marxa una web per aglutinar totes les empreses de Balears que puguin oferir capacitat i maquinària per poder fer front a les necessitats provocades per l’emergència sanitària de la COVID-19.

Així mateix, també es recolliran peticions de diferents sectors productius que precisin de materials de protecció o altres serveis. La plataforma posarà en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció amb altres que ho necessitin.

L’objectiu de la plataforma de l’IDI, ens depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius, és identificar tant les necessitats del diferents sectors, com les solucions que poden oferir a curt termini per part de les empreses productores de Balears. L’IDI vol connectar les empreses i fer-les visibles. Així, a mesura que es rebin les peticions i les ofertes a la plataforma, el personal de l’IDI es posarà en contacte i resoldrà les diferents demandes.

La plataforma també inclou un apartat d’informació en el qual les empreses productores poden consultar diferents instruccions oficials sobre les característiques que ha de tenir el material de protecció fabricat. Les empreses ja es poden apuntar a la iniciativa a través d’un formulari que trobaran a la plataforma, al web de l’IDI (www.idi.es).

[Font: Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. 02/04/2020]

[Foto: tec_estromberg / technology-1 / CC-by-sa-2.0]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19