Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

COVID-19: Garantir el proveïment d'antisèptics per a la pell sana

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOE núm. 133, de dia 12 de maig de 2020, s'ha publicat l'Ordre SND/402/2020, de 10 de maig, per la qual s'estableixen mesures especials per a garantir el proveïment d'antisèptics per a la pell sana que continguin digluconato de clorhexidina en la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

L'objecte de la present ordre és l'establiment de mesures especials per a garantir el proveïment d'antisèptics per a la pell sana que continguin digluconato de clorhexidina (CAS: 18472-51-0), per a una millor protecció de la salut pública en la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris podrà autoritzar la fabricació d'antisèptics per a la pell sana que continguin digluconato de clorhexidina adquirit de proveïdors diferents als recollits en el llistat publicat per l'Agència Europea de Substàncies i Mescles Químiques, sempre que aquesta substància activa compleixi amb les especificacions establertes en la Farmacopea Europea.

[Font: BOE. Núm. 133. 12/05/2020]

[Foto: Hospital Universitari Son Llàtzer]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19