Categories: COVID-19, Promoció de la salut i prevenció de la malatia, Epidemiologia

XXI Enquesta de la Setmana sense Fum

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Societat Balear de Medicina Familiar i Comunitària (IBAMFIC)ha publicat la informació sobre la XXI Enquesta de la Setmana sense Fum, que un any més organitza la Societat Espanyola de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC), per lluitar contra el consum de tabac.

El lema de l'enquesta és "Qué bello es vivir sin humo", per animar a totes aquelles persones fumadores a intentar deixar de fumar.

La iniciativa està adreçada tant a metges i metgesses com a pacients per fomentar de manera coordinada la lluita contra el tabaquisme i la prevenció dels problemes de salut que comporta.

Davant la COVID-19, deixar de fumar és ara més urgent que mai

Malgrat aquestes dates complicades per a tothom, la semFYC demana la teva col·laboració ja que et necessita per dissenyar accions que siguin efectives i recollir dades rellevants de la població fumadora. Aquest any, l'enquesta està enfocada a dirimir algunes de les qüestions essencials sobre el tabaquisme durant el confinament, i sobre la percepció que es té sobre la utilitat del finançament de fàrmacs específics per a deixar de fumar.

També es qüestiona el paper dels cigarrets electrònics en el procés cap a convertir-se en exfumador / exfumadora el grau de coneixement que hi ha sobre la relació entre COVID-19 i tabaquisme.

Termini

El termini per accedir a l’enquesta finalitza el dia 31 de maig.

Enquesta.

[Font: IBAMFIC

[Foto: Tookapik / Tobacco / CC0 Public Domain]

Informació científica COVID-19

Vídeos COVID-19