Categoria: Cicles formatius i universitat

El grau de Farmàcia de la UIB serà una realitat el pròxim curs acadèmic 2024-2025

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell d'Universitats, òrgan depenent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha dictat, en la darrera reunió de la Comissió de Verificació i Acreditació de Plans d'Estudis, resolució de verificació positiva del títol de grau de Farmàcia de la Universitat de les Illes Balears (UIB).

Aquest tràmit suposa la verificació final de la titulació, després que l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) hagués emès, fa unes setmanes, també informe favorable en el procés de verificació d'aquest títol.

Pròximament, el Consell de Govern de la comunitat autònoma de les Illes Balears donarà el vistiplau a la impartició d'aquest títol i s'inscriurà al Registre d'Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.

El grau de Farmàcia serà ofert de manera presencial al campus de Palma de la UIB, amb 35 places disponibles per al nou ingrés. Es tracta d'una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per cursar aquests estudis a partir del pròxim curs.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitats. 14/03/2024]

[Foto: Universidad de Navarra / Facultad de Farmacia - Universidad de Navarra / CC BY-ND 2.0]