Categoria: Cicles formatius i universitat

La Universitat de les Illes Balears impartirà els ensenyaments oficials de grau en Farmàcia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Consell de Govern autoritza la posada en marxa dels estudis de Farmàcia a la UIB a partir del curs que ve. En el període 2016-2023, 200 alumnes de les Illes Balears van sol·licitar el trasllat d'expedient per a cursar el grau de Farmàcia a altres universitats.

El Consell de Govern ha acordat autoritzar la Universitat de les Illes Balears a impartir els estudis oficials del Grau de Farmàcia a partir del curs que ve, 2024-2025. Ara només falta que el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats declari oficial aquest títol i l’inscrigui al Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT).

D’aquesta manera, s'han completat amb èxit els tràmits necessaris perquè aquests estudis altament demandats siguin una realitat a partir del pròxim curs. En el període 2016-2023, un total de 200 alumnes de les Illes Balears van sol·licitar el trasllat d'expedient per a cursar el grau de Farmàcia a altres universitats.

El grau de Farmàcia serà una titulació oficial de la Universitat de les Illes Balears que s'impartirà de manera presencial al campus de Palma.

Es tracta d'una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per a cursar aquests estudis a partir del curs vinent.

[Font: Conselleria d'Educació i Universitats. 19/04/2024]

[Foto: Universidad Internacional de Andalucía / Máster en Enfermería Nefrológica / CC BY-NC-ND 2.0]