Categoria: Cicles formatius i universitat

Autoritzada l'adscripció de l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 155, de 24 d'octubre de 2015, s'ha publicat l'Acord del Consell de Govern, pel qual s'autoritza l'adscripció de l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA a la Universitat de les Illes Balears (UIB).

D'acord amb la normativa vigent i amb l'article 5 del Reial decret 420/2015, sobre creació, reconeixement, autorització i acreditació d'universitats i centres universitaris, així com els convenis d'adscripció a la Universitat, el Consell de Govern de la Universitat de les Illes Balears va aprovar el passat mes de maig de 2015 el Conveni que regula l'adscripció a la UIB de l'Escola Universitària d'Odontologia ADEMA, de la qual és titular l'Acadèmia Dental de Mallorca, SL, (ADEMA).

El mes de juny d'aquest any la UIB i ADEMA varen signar el Conveni, amb la finalitat d'impartir el títol universitari de Grau d'Odontologia, amb caràcter oficial i validesa a tot el territori nacional.

Per poder posar en funcionament el centre i implantar els ensenyaments cal, entre d'altres documents, un informe favorable de l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA).

[Font: BOIB. Núm. 155. 24/10/2015]

[Foto: Finizio / Aaahg / CC BY­ND 2.0]

Notícies relacionades a Infosalut
*07/06/2018 - La UIB publica el pla d'estudis de Graduat en Odontologia.
*22/06/2017 - S'autoritzen els ensenyaments del Grau d'Odontologia per al curs 2017-2018.