Categoria: Formació continuada

L'Hospital Comarcal d'Inca acull la I Trobada Multidisciplinària en Dermatologia

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L'Hospital Comarcal d'Inca ha acullit els dies 17 i 18 de juny la I Trobada Multidisciplinària en Dermatologia. És la primera vegada que s'organitza una jornada d'aquestes característiques a les Illes Balears, en la qual participa una cinquantena de facultatius especialistes de tots els hospitals de  Balears.

La reunió té per objectiu aplegar punts de vista per al diagnòstic i el tractament de patologies dermatològiques unificant les diferents opinions que tenen diferents especialistes sobre una mateixa patologia. La pell és un mapa en el qual es manifesten molts de problemes de salut en diferents aspectes. Per això és tan important que els professionals que treballen en dermatologia comparteixin experiències amb altres especialitats. És així com se n'obté una visió realment integral de la salut de les persones.

El dia 17, la consellera de Salut, Patricia Gómez, va inaugurar la Trobada acompanyada de la directora gerent de l'Hospital Comarcal d'Inca, Soledad Gallardo; la coordinadora de Dermatologia, Beatriz Bartolomé, i el coordinador del Comitè Organitzador, Antonio González. La consellera va donar l'enhorabona a l'Hospital per organitzar aquesta convenció, que permetrà que els diferents especialistes unifiquin els seus punts de vista en el diagnòstic i el tractament de les manifestacions dermatològiques. "Jornades com aquesta donen suport a la importància de tractar les persones d'una manera integral i no fragmentada i constitueixen un pas més cap a l'atenció holística de les persones".

Les jornades es van organitzar en taules, en les quals els ponents van tractar sis temes concrets amb un enfocament pràctic per mitjà de la presentació i la discussió de casos clínics. Van participar especialistes en reumatologia, medicina interna, al·lergologia, pediatria, oftalmologia, cardiologia, endocrinologia, ginecologia, psiquiatria, pediatria, cirurgia general i digestiva, cirurgia oral i maxil·lofacial i medicina familiar i comunitària.

[Font: Conselleria de Salut. 17/06/2016]

[Foto: Conselleria de Salut]

Calendari de formació

Octubre   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31