Categoria: Formació continuada

Presentació a la Conselleria de Salut del proper Congrés d'Alzheimer i Mindfulness

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La consellera de Salut, Patricia Gómez, i la subdirectora d'Atenció a la Cronicitat, Coordinació Sociosanitària, Salut Mental i Malalties poc Freqüents, Angélica Miguelez, s’han reunit amb Joana Vadell, vocal de l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d'Alzheimer de Pollença (AFAMA); María Morro Cifre, directora del centre de dia AFAMA Pollença; Pep Lluís Reig, psicòleg clínic, i Martin Pellicer, professor de comunicació.

Durant la trobada els representants de l’entitat han presentat a la consellera el I Congrés d'Alzheimer i Mindfulness, que tendrà lloc el 21 de setembre de 2018, en el Claustre del Convent a Pollença.

Els organitzadors del Congrés, Pep Lluís Reig i Martín Pellicer, han explicat que té per objecte millorar la qualitat de vida de les persones malaltes, dels familiars i dels cuidadors.

El programa conté una part teòrica i una altra pràctica, amb tallers dirigits als professionals de la salut, pacients, familiars i cuidadors.

L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer de Pollença té 370 socis i atén 90 famílies de Pollença. Cal assenyalar que l'any 2017 l’Ajuntament de Pollença es va declarar municipi mindful.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Conselleria de Salut. 09/04/2018]

[Foto: Conselleria de Salut]

Què en diu la premsa
*09/04/2018 gentedigital.es - Presentan el primer congreso de Alzheimer y Mindfulness que se celebrará el 21 de septiembre en Pollença.