Categoria: Formació continuada

Son Espases organitza la I Jornada de Salut de la Dona a Balears amb la participació de 180 professionals

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital Universitari Son Espases ha celebrat la I Jornada de Salut de la Dona a Balears, organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital i que ha comptat amb la participació de prop de 180 professionals entre metges de família, ginecòlegs, infermers i comares d’atenció primària i atenció hospitalària del sector sanitari de la Comunitat.

Aquesta activitat pretén compartir i actualitzar els coneixements d’aquest grup de professionals sobre els aspectes relacionats amb la salut sexual i reproductiva, com són les infeccions de transmissió sexual, els mètodes anticonceptius i la interrupció voluntària de l’embaràs.

En les properes sessions, es tractaran temes com l’atenció a l’embaràs i les patologies benignes freqüents en les diferents etapes de la vida, així com els cribratges de malalties de la dona. Es realitzaran revisions dels temes amb casos pràctics per tal de perfeccionar i homogeneïtzar l’activitat sanitària en les pacients.

Els tutors de residents de Ginecologia i Obstetrícia de Son Espases, el Dr. Miguel Reyero i la Dra. Elena Jiménez, i el departament de Docència Mèdica, han organitzat aquesta Jornada. A l’acte, hi ha intervengut el cap del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de l’Hospital, el Dr. Octavi Córdoba, que ha destacat la importància de compartir el coneixement entre els professionals per apropar-se a les necessitats de les dones.

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 09/11/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Calendari de formació

Agost   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31