Categoria: Formació continuada

L’embaràs, l’atenció en el part i la lactància materna, son temes que s’han tractat a una jornada celebrada a l’Hospital de Manacor

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Hospital de Manacor ha celebrat la Jornada de Lactància "Continuïtat assistencial en l’atenció al naixement i lactància".  La directora gerent de l’Hospital, Dra. Catalina Vadell acompanyada per la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal han inaugurat la jornada que ha comptat amb la presència de més de 150 persones. Ambdues han destacat la importància d’aquestes jornades, que serveixen per unir encara més als distints professionals que participen de la Comissió de Lactància Materna Comarca de Llevant.

En aquesta línea, la Directora d’Infermeria, Francesca Rosa Rosal ha recalcat que aquesta és la primera Comissió que funciona a les Illes i que ja porta un any treballant intensament. També ha señalat la implicació del conjunt de dones embarassades i de mares lactants en la Comissió de Lactància Materna.

Després de la inauguració, se varen dur a terme tres taules: "L’atenció prenatal", a càrrec d’un grup de comares de l’Hospital de Manacor i dels Centres de salut de Manacor i Felanitx. "L’atenció i cura després del naixement" que va comptar amb la participació a la taula de les infermeres de pediatria, així com també una comare del centre de salut de Vilafranca i una neonatòloga de l’Hospital 12 d’Octubre. A la darrera taula rodona se va tractar sobre el paper dels grups de suport.

[Font: Hospital de Manacor. 12/02/2013] 

Notícies relacionades a Infosalut
 
 
 

Calendari de formació