Categoria: Formació continuada

L’IEB adapta a l’aprenentatge virtual els cursos d’estiu de català dels nivells A1, A2 i B2

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

L’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) ha fet una adaptació dels tràmits i continguts dels cursos de llengua catalana per tal de fer front a les conseqüències de la COVID-19 i ofereix cursos dels nivells A1, A2 i B2 durant els mesos de juliol i agost d’enguany. El termini de matrícula s’obre avui, dilluns 8 de juny, i es podrà tramitar fins al 19 de juny però el procediment només es podrà fer per internet.

Els cursos dels nivells A1 i A2 es duran a terme en sessions presencials a Palma i també en format telemàtic a distància, del 29 de juny al 21 d’agost, mentre que els del nivell B2 seran a distància del 29 de juny al 4 de setembre.

Les proves de nivell es faran els dies 15 i 22 de juny amb cita. Qui es matriculi al nivell A2 o B2 i no pugui acreditar el nivell anterior, durant el tràmit d’inscripció haurà de seleccionar que necessita fer una prova de nivell, la data i hora per la qual serà comunicada per correu electrònic.

Les proves per al nivell A2 es faran presencialment a la seu de l’IEB, carrer de l’Almudaina, 4, de Palma, mentre que les proves del nivell B es faran a distància els dies indicats. Per a més informació, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Podeu comprovar els preus i més informació al web de l'IEB.

[Font: Conselleria de Presidència, Cultura i Igualtat. 06/06/2020]

[Foto: Pixabay / Whiteboard / CC0 2.0 Universal ]

Calendari de formació