Categoria: Formació especialitzada

L’Hospital de Manacor acull més d’una vintena d’estudiants de medicina en pràctiques aquest estiu

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Des de fa anys, l’Hospital de Manacor aposta per la docència i s’ha convertit en un centre de formació per als estudiants. Així, cada estiu, al llarg dels mesos de juliol i agost, l'Hospital rep a diversos serveis els estudiants de medicina en pràctiques. Aquestes estades s’organitzen des del Departament de Docència.

Els estudiants, més d’una vintena enguany, faran pràctiques clíniques i pràctiques clíniques bàsiques, depenent de l’any d’estudis que cursin a la universitat. Des del Departament de Docència es fa el control i la supervisió de la formació dels alumnes, i cadascun compta amb un tutor al servei on fa les pràctiques.

Per una altra banda, a més dels estudiants de medicina —que l’any passat pertanyien a 20 universitats diferents, sobretot de Barcelona—, també hi tenen cabuda els estudiants de les especialitats d’infermeria i de fisioteràpia, que l’any passat varen ser un total de 46. Pel que fa als auxiliars d’infermeria, a l’Hospital de Manacor se n’han format 30 i també 3 especialistes en bioquímica i tècnics de raigs X.

Tot i això, a l'Hospital no només tenen cura de la formació del personal sanitari, sinó que també els responsables de la part administrativa compten amb convenis de col·laboració amb els instituts de la zona, els quals hi envien alumnes en pràctiques. Hi destaquen els de gestió administrativa i del grau superior de finances, i els informàtics. Enguany, com a novetat, s’ha subscrit un conveni amb el SOIB per acollir alumnes de gestió ambiental, que en aquests moments fan les pràctiques al Departament de Qualitat del centre hospitalari.

[Font: Hospital de Manacor. 07/07/2014]

Calendari de formació

Juliol   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31