Categoria: Formació especialitzada

El Ministeri de Sanitat publica l'oferta de la plaça de formació sanitària per a graduats en infermeria de l'Hospital de Manacor que va quedar vacant

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Ministeri de Sanitat ha publicat les places que varen quedar vacants després de l'adjudicació en la darrera convocatòria de les proves selectives per accedir a les places de formació sanitària especialitzada per a graduats/diplomats en infermeria.

Entre les places que varen quedar sense cobrir, n'hi ha una que correspon a l'Hospital de Manacor.

Aquestes places poden ser adjudicades als aspirants que inicialment no varen obtenir plaça en els actes d'assignació de la convocatòria original.

Per a l'assignació de places, els aspirants seleccionats en la prova selectiva de 2013 hauran de comparèixer el dia 25 de juny a les 11.00 hores en la Mesa d'Assignació formada expressament per aquest cas en la sala internacional del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat. L'assignació de places s'iniciarà amb una sessió per als aspirants que participin en el torn de persones amb discapacitat, ja que en l'assignació ordinària de places no es va cobrir el 7 % destinat a aquest col·lectiu.

També es pot realitzar una sol·licitud a través dels mitjans telemàtics fins a dotze hores abans del moment en què s’inicia la sessió on l'interessat estigui citat per comparèixer. Es pot trobar informació addicional sobre la presentació telemàtica i altres detalls relacionats amb la convocatòria a l'enllaç que es proporciona a continuació.