Categoria: Formació especialitzada

L’Hospital Universitari Son Espases dóna la benvinguda als 49 residents que des d’avui inicien la seva formació especialitzada al centre de referència de les Illes

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

La Gerència de l’Hospital Universitari Son Espases ha volgut donar la benvinguda als residents en un centre de tercer nivell, modern i amb totes les infraestructures per a la seva formació. Així mateix, se’ls ha recordat que la feina i la dedicació d’aquests propers anys serà clau en la seva inserció en el mercat laboral i que en un futur es tendrà molt en compte l’opinió dels serveis sobre les seves capacitats a l'hora de decidir les noves incorporacions a la plantilla del centre.

Des de la Gerència, també s’ha fet referència a la bona direcció de la Unitat de Docència de l’Hospital que, durant els propers anys, serà molt exigent per tal d’aconseguir uns professionals sanitaris excel·lents. També, s’ha fet un especial esment al treball incansable, a la responsabilitat en l’atenció dels pacients i a la il·lusió renovada que s’espera que aportin els nous residents.

S’incorporen 49 residents a l’Hospital Universitari Son Espases

El grup més nombrós és el de Pediatria, que comptarà amb sis nous professionals; el Servei de Radiodiagnòstic comptarà amb tres nous residents; els serveis d’Anestesiologia i Reanimació, Cardiologia, Cirurgia General i Digestiva, Hematologia i Hemoteràpia, Medicina Intensiva, Medicina Interna, Neurologia, Obstetrícia i Ginecologia i Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica comptaran amb dos professionals cada un, mentre que a la resta de serveis s’incorporarà un nou resident.

Segons cada especialitat, els residents passaran quatre o cinc anys formant-se en els serveis de l’Hospital de referència de les Illes.

[Font: Hospital Universitari Son Espases. 23/05/2014]