Categoria: Formació especialitzada

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera celebra, a l'Hospital Can Misses, l'acte de benvinguda dels MIR i EIR 2013

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

A l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera s'hi han incorporat 6 MIR (Metge Intern Resident) i 2 llevadores IIR (Infermera Interna Resident). La xifra total de residents a l'Àrea de Salut serà de 37 residents, 33 MIR i 4 IIR.

En el mateix acte s'ha acomiadat als 8 residents que han finalitzat el seu període de formació (4 MIR de Medicina Familiar i Comunitària, 1 MIR de Psiquiatria i 3 llevadores residents).

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha celebrat el 24 de maig, a les 14:00 h, a la sala d'actes de l'Hospital Can Misses, l'acte anual de benvinguda dels MIR (Metge Intern Resident) i IIR (Infermera Interna Resident) 2013 , i comiat dels que han finalitzat el seu període de formació com a MIR i IIR tant a l'Hospital Can Misses com en els centres de salut.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera té acreditació per formar especialistes en Medicina Familiar i Comunitària, Psiquiatria, Medicina Interna i Infermeria (llevadores) i aquest any s'han incorporat a l'Àrea de Salut un total de 6 MIR: 5 de l'especialitat de Medicina Familiar i Comunitària, i 1 a l'especialitat de Medicina Interna, a més de dues llevadores residents (IIR).
La Unitat Docent de Medicina Familiar i Comunitària està acreditada amb una capacitat docent de 10 MIR (Metges Interns Residents) a l'any. Aquest any 2013 han estat adjudicades en el Ministeri 6 places i han estat cobertes cinc d'elles.
L'Hospital Can Misses també està acreditat per a la formació de MIR de l'especialitat de Psiquiatria des de l'any 2004, amb una capacitat docent d'1 MIR a l'any. Des de setembre de 2010 forma part de la Unitat Docent Multiprofessional de Salut Mental de les Illes Balears. Aquest any 2013 no ha estat oferida la plaça en el Ministeri.
 
Especialitat de Medicina Interna
 
L'Hospital Can Misses està acreditat per a la formació de MIR de l'especialitat de Medicina Interna des de l'any 2010, amb una capacitat docent de 2 MIR a l'any. Aquest any 2013 ha estat adjudicada una plaça que s'ha cobert. El Servei de Medicina Interna comptarà amb la incorporació del nou resident amb 6 MIR, dos residents de quart any, dos de tercer any i un a segon i primer any de formació.
 
Formació especialitzada d'infermeria, IIR llevadores
 
L'Hospital Can Misses està acreditat també com a Unitat Associada a la Unitat Docent de Llevadores de les Illes Balears des de l'any 2007, amb una capacitat docent de 3 IIR (Infermeres Internes Residents) de l'especialitat de llevadores. Aquest any 2013 han estat adjudicades en el Ministeri 2 places, que s'han cobert.
 
La xifra total de residents, tant IIR com MIR que durant aquest any 2013 s'estaran formant en l'Àrea de salut és de 37, 33 MIR i 4 IIR.
D'altra banda, aquest any han finalitzat el seu període de residència 4 MIR de Medicina Familiar i Comunitària, la doctores Anna Ribas, Olga Sanchís i Rose Mariette Dassas i el Dr Rostislav Grebenyuk i el MIR de psiquiatria, el Dr Luis Isidro Ortega a més de 3 llevadores: Rebeca Luisa Hernández, Tamara Cortés i Almudena de la Encarnación.
 
L'acte ha estat presidit pel gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, Ignasi Casas, acompanyat del coordinador de Docència, Dr Alfredo Barber, el Coordinador d'Infermeria de Qualitat i Docència, Paco Ruiz, la directora d'Atenció Primària, Dra Carmen Santos, la directora d'Infermeria, Norberta Sánchez, i el coordinador d'equips d'Atenció Primària, el Dr Jorge Llosa. Casas a més de donar-los oficialment la benvinguda, ha destacat "l'orgull de formar facultatius i comares" i els ha instat a "aprofitar en la seva formació l'oportunitat d'una àrea que comparteix atenció especialitzada i atenció primària." Casas també ha assenyalat "les possibilitats que oferirà el nou hospital per a la formació dels MIR i IIR".
 
 

Calendari de formació

Juliol   2022
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31