Categoria: Cicles formatius i universitat

III edició del Màster en Dret Sanitari a la UIB

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

S'ha publicat la informació relacionada amb la III edició del Màster en Dret Sanitari que s’impartirà a la Universitat de les Illes Balears (UIB) durant l'any acadèmic 2016-17.

Es tracta d'un títol propi de postgrau adreçat als professionals relacionats amb l'àmbit sanitari: metges, infermers, psicòlegs, odontòlegs, farmacèutics, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, podòlegs, òptics, nutricionistes, logopedes, entre altres, directius i gestors sanitaris.

Actualment és més que necessària la formació jurídica del professional sanitari i el coneixement del complex entramat jurídic que regula l'exercici professional sanitari per part dels juristes que es dediquin o aspirin a dedicar-se a l'exercici professional en aquest àmbit. A més, la complexitat que provoca el recent desenvolupament de la legislació sanitària, en concret l'ús de tècniques sanitàries cada vegada més precises al mateix temps que invasives, l'aplicació de tècniques que plantegen múltiples interrogants eticojurídics com la manipulació genètica, el tractament amb cèl·lules mare, la reproducció assistida, els trasplantaments, etc., només pot abordar-se, tant per part dels sanitaris com dels juristes, mitjançant una visió simbiòtica de les dues perspectives.

El termini de matrícula romandrà obert fins al 5 d’octubre de 2016.

Podeu consultar tota la informació del Màster en aquest document.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb els responsables del Màster a través de l'adreça de correu electrònic següent: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Més informació a l'Agenda d'Infosalut.

[Font: Fundació Universitat Empresa de les Illes Balears. 05/07/2016]