Categoria: Recursos humans

Properes proves de les oposicions CAIB 2018 per a 92 places de funcionari per als cossos facultatius

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els primers exàmens comuns per als cossos Facultatiu Superior, Tècnic i Subaltern es duran a terme els dies 20 (cossos facultatius superiors) i 27 d’octubre (subaltern), segons l’anunci fet públic des de l’Escola Balear d’Administració Pública (EBAP).

En aquesta segona etapa de les Oposicions CAIB 2018 a places fixes de funcionari s’han convocat 92 places de facultatius, en 21 escales diferents.

Les proves seran genèriques, tipus test, referides a la part comuna del temari de totes les escales i especialitats. Posteriorment, els examinands dels cossos Facultatiu Superior, Tècnic i Ajudant hauran de superar dues proves més, mentre que els aspirants a places del Cos Facultatiu Subaltern només hauran de fer un nou examen.

Per cossos, les places que s'ofereixen són les següents:

Facultatiu superior

  • Escala científica, especialitat biologia: 5
  • Escala científica, especialitat ciències ambientals: 2
  • Escala científica, especialitat química: 2
  • Escala de recerca, desenvolupament i innovació, especialitat recerca i desenvolupament: 2
  • Escala sanitària, especialitat farmàcia: 4

Facultatiu tècnic

  • Escala de prevenció de riscos laborals, especialitat tècnic de prevenció de riscs laborals: 2

Aquestes places es divideixen en 75 de torn lliure, 16 de promoció interna i 1 que es reserva a persones amb discapacitat. Per illes, 80 de les places són per a Mallorca, 6 a Menorca, 5 a Eivissa i 1 a Formentera.

L’EBAP està enllestint la totalitat de les llistes definitives d’aspirants admesos i exclosos de les 21 escales per les quals s’ofereixen places, que es faran públiques pròximament, d’igual manera que les hores, els llocs i la distribució dels aspirants per aules en el dia dels primer examen. Les proves són eliminatòries, per la qual cosa, per poder accedir al segon dels exàmens de cada especialitat, cal haver aprovat l’examen precedent.

Les 92 places de cossos facultatius, conjuntament amb les 243 dels cossos generals conformen les 395 places totals de què consten les Oposicions CAIB 2018 per a provisió de llocs de feina fixes a la funció pública de la Comunitat Autònoma, que es corresponen amb l’acumulació de les ofertes públiques d’ocupació de 2014, 2015, 2016 i 2017. Aquesta convocatòria, la primera que es realitza des de fa 10 anys, contribueix a la progressiva eliminació dels llocs de feina interins i temporals a l’Administració autonómica.

[Font: Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques. 21/09/2018]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]

Notícies relacionades