Categoria: Recursos humans

Llistes provisionals d’admesos i exclosos de psicòleg/a clínic/a a l’IB-Salut

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

En el BOIB núm. 37 de dia 21 de març de 2019, s’ha publicat la Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 18 de març de 2019 per la qual s’aproven les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses del concurs oposició per cobrir places vacants de la categoria de psicòleg clínic/psicòlega clínica convocat mitjançant la Resolució del director general del Servei de Salut de 21 de desembre de 2018.

Les persones aspirants disposen d’un termini de deu dies hàbils a comptar des de l’endemà de la data de la publicació d’aquesta resolució per presentar reclamacions. Amb la finalitat d’evitar errors i, si es produeixen, possibilitar que es corregeixin en el termini i en la forma procedent, les persones aspirants han de comprovar no només que no figuren en la llista de persones excloses sinó que, a més, ha de constar que figuren a la de persones admeses.

[Font: BOIB. Núm. 37. 21/03/2019]

[Foto: Infosalut]

Notícies relacionades a Infosalut
*
05/06/2019 - Publicades les llistes definitives del concurs oposició de psicòleg clínic/psicòloga clínica de l’IB-Salut.
*14/01/2019 - Convocatòria de 53 places de psicòleg/a clínic/a a l'IB-Salut.