Back Estàs aquí:Home Gestió sanitària Notícies de gestió sanitària Recursos humans L’IdISBa convoca la contractació d’un Data Manager d’assajos clínics

L’IdISBa convoca la contractació d’un Data Manager d’assajos clínics

En el BOIB núm 68, de dia 21 de maig de 2019, s’ha publicat la Resolució del director gerent de la Fundació Institut Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), per la qual es convoca un procés selectiu per a contractar a un Tècnic per la plataforma d’assajos clínics i suport metodològic.

L'IdISBa té encomanades, entre d’altres, les funcions de gestionar mitjans i recursos al servei de l’execució de programes d’investigació clínica, bàsica i aplicada, desenvolupament tecnològic i innovació en el camp de la salut.

Per poder dur a terme aquestes funcions, l'IdISBa té la necessitat de dur a terme la incorporació temporal d’un tècnic per la plataforma d’assajos clínics i suport metodològic. El procés serà per a la contractació d’un Data Manager per a la gestió dels assajos clínics de la plataforma d’assajos clínics i suport metodològic de l’IdISBa.

 

 

Les persones interessades a participar en la convocatòria han de presentar la documentació en el termini de 6 dies hàbils, comptadors des de l’endemà de la publicació d'aquesta convocatòria.

[Font: BOIB. Núm. 68. 21/05/2019]

[Foto: Universitat de les Illes Balears]

Noticies relacionades a Infosalut
*03/09/2019 - Daniel Ramis s’incorpora a l’IdISBa com a data manager.