Categoria: Estudis i projectes

Indicacions en pràctica de la ileostomia de desviament després d'una resecció colorectal i anastomosi en citoreducció de càncer d'ovari

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Cirurgia de l'Hospital Universitari Son Espases ha participat en la publicació d'un article amb indicacions en pràctica de la ileostomia de desviament després d'una resecció colorectal i anastomosi en citoreducció de càncer d'ovari. També hi han participat diferents centres espanyols.

Alvaro Garcia Granero, cirurgià de l'Hospital Universitari Son Espases, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Indications and practice of diverting ileostomy after colorectal resection and anastomosis in ovarian cancer cytoreduction" a la revista Gynecologic Oncology.

Es volien determinar factors relacionats amb la realització del desviament de la ileostomia després d'una resecció colorectal i anastomosi en cirurgia citoreductiva per càncer d'ovari avançat.

Referència de l'article
Lago V, Fotopoulou C, Chiantera V, Minig L, Gil-Moreno A, Cascales-Campos PA, et al. Indications and practice of diverting ileostomy after colorectal resection and anastomosis in ovarian cancer cytoreduction. Gynecol Oncol. 19 juny 2020. doi: 10.1016/j.ygyno.2020.05.047. PubMed PMID: 32571682.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Hospital Universitari Son Espases]