Categoria: Estudis i projectes

Efectes del consum habitual de cafeïna, nivells d'activitat física i sedentarisme en la població

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Grup Evidència, Estils de Vida i Salut (EVES) amb membres de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) i membres de la Universitat de les Illes Balears han publicat un article sobre els efectes del consum habitual de cafeïna, nivells d'activitat física i sedentarisme en l'estat inflamatori en població sana.

Antoni Aguilo, Sonia Martínez i Pedro Tauler, membres del grup EVES de l'IdISBa, han publicat l'article amb el títol "Effects of Habitual Caffeine Intake, Physical Activity Levels, and Sedentary Behavior on the Inflammatory Status in a Healthy Population" a la revista Nutrients.

El baix grau d'inflamació crònica és associat amb diferents malalties cròniques i condicions patològiques. L'objectiu d'aquest estudi era determinar l'efecte del consum regular de cafeïna, nivells d'activitat física i sedentarisme en la inflamació crònica de baix grau.

Referència de l'article
Rodas L, Riera-Sampol A, Aguilo A, Martínez S, Tauler P. Effects of Habitual Caffeine Intake, Physical Activity Levels, and Sedentary Behavior on the Inflammatory Status in a Healthy Population. Nutrients. 2020;12(8):2325. doi: 10.3390/nu12082325. PubMed PMID: 32756464.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Homes corrent / CC BY-NC-SA 4.0]