Categoria: Estudis i projectes

Falsos positius en la prova de metadona en orina secundaris a tapentadol

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis d'Anàlisis Clíniques i d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), els Serveis d'Anàlisis Clíniques i d'Urgències de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat una carta sobre els falsos positius en la prova de metadona en orina secundaris a tapentadol.

Isabel Gomila Muñiz i Miguel Ángel Servera Pieras, facultatius del servei d'anàlisis clíniques de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i investigadors de l'IdISBa; Miguel Ángel Elorza Guerrero i Bernardino Barceló Martín, facultatius del servei d'anàlisis clíniques de l'Hospital Universitari Son Espases i investigadors de l'IdISBa; Jordi Puiguriguer Ferrando, metge d'urgències de l'Hospital Universitari Son Espases i investigador de l'IdISBa; i Jordi Tarradas Torras, metge d'urgències de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i investigador de l'IdISBa, han publicat la carta amb el títol "Falsos positivos en el despistaje de metadona en orina secundarios a tapentadol" a la revista Emergencias.

Referència de la carta
Gomila Muñiz I, Elorza Guerrero MÁ, Servera Pieras MÁ, Puiguriguer Ferrando J, Tarradas Torras J, Barceló Martín B. Falsos positivos en el despistaje de metadona en orina secundarios a tapentadol. Emergencias. 2020;32(4):290-2.  PubMed PMID: 31523756.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Polina Tankilevitch / Laboratorio / Pexels License]