Categoria: Estudis i projectes

Consens sobre les actuacions que s'han de seguir durant l'edat fèrtil, l'embaràs, postpart i lactància amb psoriasi

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El Servei de Dermatologia de l'Hospital Universitari Son Llàtzer ha participat en la publicació d'un consens sobre les actuacions que s'han de seguir durant l'edat fèrtil, l'embaràs, postpart i lactància amb psoriasi. També hi han participat diferents centres espanyols.

Rosa Taberner Ferrer, dermatòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Consenso sobre las actuaciones a seguir durante la edad fértil, el embarazo, el postparto y la lactancia en pacientes con psoriasis" a la revista Actas Dermo-Sifiliográficas

Es volien desenvolupar recomanacions basades en la millor evidència i experiència sobre el maneig de pacients amb psoriasis durant l'edat fèrtil, l'embaràs, el postpart i la lactància.

What are Journal Pre-proof articles?

Referència de l'article
Belinchón I, Velasco M, Ara-Martín M, Armesto Alonso S, Baniandrés Rodríguez O, Ferrándiz Pulido L, et al. Consenso sobre las actuaciones a seguir durante la edad fértil, el embarazo, el postparto y la lactancia en pacientes con psoriasis. Actas Dermosifiliogr. Oct 2020. doi: 10.1016/j.ad.2020.10.002. PubMed PMID: 33065101.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Infosalut / Gent passejant pel carrer / CC BY-NC-SA 4.0]