Categoria: Estudis i projectes

Influència de la pandèmia per COVID-19 en aturades cardíaques fora de l'hospital

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

El SAMU-061 ha participat en un estudi prospectiu de cohort espanyols sobre la influència de la pandèmia per COVID-19 en aturades cardíaques fora de l'hospital. També hi han participat diferents centres espanyols.

María I Ceniceros Rozalén, metgessa del SAMU-061, ha participat en la publicació de l'article amb el títol "Influence of the Covid-19 pandemic on out-of-hospital cardiac arrest. A Spanish nationwide prospective cohort study" a la revista Resuscitation.

La influència de la pandèmia de COVID-19 en l'assistència a les aturades cardíaques extrahospitalàries (PCE) només s'ha descrit en entorns urbans o regionals. L'impacte de la COVID-19 en tot un país amb una alta taxa d'infecció encara no s'ha explorat.

Referència de l'article
Rosell Ortiz F, Fernández Del Valle P, Knox EC, Jiménez Fábrega X, Navalpotro Pascual JM, Mateo Rodríguez I, et al. Influence of the Covid-19 pandemic on out-of-hospital cardiac arrest. A Spanish nationwide prospective cohort study. Resuscitation. Oct 2020. doi: 10.1016/j.resuscitation.2020.09.037. PubMed PMID: 33049385.

Enllaços Bibliosalut | AltmetricAltmetric | Text complet

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Gerència 061]