Categories: Estudis i projectes, COVID-19

Canvis en la incidència i manifestacions clíniques de les infeccions respiratòries pediàtriques d'etiologia vírica durant la pandèmia per SARS-CoV-2

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Serveis de Pediatria, Microbiologia i Pneumologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat un estudi sobre els canvis en la incidència i manifestacions clíniques de les infeccions respiratòries pediàtriques d'etiologia vírica durant la pandèmia per SARS-CoV-2.

David Díaz Pérez, pediatra de l'Hospital Universitari Son Espases; Jordi Reina i Ricardo M Arcay, microbiòlegs de l'Hospital Universitari Son Espases; i Borja Osona, pneumòleg pediàtric de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Cambios en la incidencia y manifestaciones clínicas de las infecciones respiratorias pediátricas de etiología vírica durante la pandemia por SARS-CoV-2" a la revista Enfermedades Infecciosas y Microbiología Clínica.

Referència de l'article
Díaz Pérez D, Reina J, Arcay RM, Osona B. Cambios en la incidencia y manifestaciones clínicas de las infecciones respiratorias pediátricas de etiología vírica durante la pandemia por SARS-CoV-2. Enferm Infecc Microbiol Clin. Des 2021. doi: 10.1016/j.eimc.2021.11.003. PubMed PMID: 34975186.

Enllaços Bibliosalut | Text complet

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto Banc d'Imatges Infermeres. Ariadna Creus i Àngel García / Infermera controla la màquina d'hemodiàlisi mentre un nen rep una sessió / CC BY-NC-SA 4.0]