Categoria: Estudis i projectes

Principals etiquetes diagnòstiques infermeres i metges en una unitat de malalties infeccioses

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Professionals d'Infermeria de l'Hospital Universitari Son Espases han publicat un article sobre les principals etiquetes diagnòstiques infermeres i metges en una unitat de malalties infeccioses.

Cortés Aguilar R, Gallego Gómez S, Álvarez Rodríguez J, Hernández Moreno M, Llull Simo MA, infermeres de l'Hospital Universitari Son Espases, han publicat l'article amb el títol "Principales etiquetas diagnósticas enfermeras y diagnósticos médicos en una unidad hospitalaria de enfermedades infecciosas" a la revista Metas de Enfermería.

A aquest estudi es volia identificar les principals etiquetes diagnòstiques d'Infermeria (EDI) i els principals diagnòstics mèdics motiu d'ingrés a una Unitat de Malalties Infeccioses i establir l'associació de les IDE amb el sexe, l'edat i els dies d'ingrés en el moment de recollida de dades.

Es va realitzar un estudi descriptiu transversal. Es va anotar l'edat, sexe i nombre de dies d'ingrés en el moment de la recollidad de dades, el diagnòstic mèdic motiu d'ingrés i les IDE presents en el moment de la recopilació de dades. 

Es va veure que les IDE tenen una baixa associació amb el sexe i durada de l'ingrés, però tenen una gran associació amb l'edat.

Referència de l'article
Cortés Aguilar R; Gallego Gómez S; Álvarez Rodríguez J; Hernández Moreno M; Llull Simo MA. Principales etiquetas diagnósticas enfermeras y diagnósticos médicos en una unidad hospitalaria de enfermedades infecciosas. Metas Enferm. 2021. doi: 10.35667/MetasEnf.2021.24.1003081814.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Conselleria de Salut i Consum]