Categoria: Estudis i projectes

Miocardiopatia de Fabry

Tipografia
  • Més petit Petit Mitjà Gran Més gran
  • Per defecte Helvetica Segoe Georgia Times

Els Departaments de Cardiologia i Radiodiagnòstic de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) han publicat una carta científica sobre la miocardiopatia de Fabry.

Virginia Ruiz Pizarro, cardiòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; María Jesús Soleto Roncero, radiòloga de l'Hospital Universitari Son Llàtzer; Jorge Álvarez Rubio i Tomas Ripoll-Vera, cardiòlegs de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i investigadors de l'IdISBa, han publicat la carta científica amb el títol "Miocardiopatía de Fabry: el mapeo paramétrico aporta aún más" a la revista Revista Española de Cardiología.

En aquesta carta es posa de manifest el potencial paper de les tècniques de mapatge paramètric per ressonància en la detecció precoç de l'afectació cardíaca per la malaltia de Fabry.

Referència de la carta científica
Ruiz Pizarro V, Álvarez Rubio J, Soleto Roncero MJ, Ripoll-Vera T. Miocardiopatía de Fabry: el mapeo paramétrico aporta aún más. Rev Española Cardiol. 2022 May. doi: 10.1016/j.recesp.2022.03.008.

Enllaços Bibliosalut 

Mètriques
AltmetricAltmetric

[Font: Bibliosalut]

[Foto: Govern de les Illes Balears]